Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llençar les escombraries fora de l’ horari, deixar trastos i mobles al carrer i els desperfectes de

Des de la setmana passada, els 16 voluntaris de la campanya "Vilafranca i tu junts pel civisme" recorren el barri del Poble Nou per detectar aquells aspectes de civisme en què es podria

Després de les experiències positives dels barris de Sant Julià, la Girada, Centre-Vila i l’Espirall, ara és el torn del barri del Poble Nou on la campanya finalitzarà el 12 de juny.

En aquests primers dies, la recollida selectiva, les escombraries i la via pública han centrat les incidències recollides per els voluntaris, segons ha explicat a Ràdio Vilafranca la responsable del Pla per la Convivència, Joana Sánchez.

Paral·lelament a les accions de conscienciació que porta a terme el voluntariat, l’àrea de Via Pública de l’Ajuntament fa un esforç important per resoldre les anomalies que es detectin i, des de la Policia Local de Vilafranca, es fa un seguiment per tal de sancionar aquelles accions que infringeixen les Ordenances Municipals.

El caporal de la Policia Local, Jordi García, explica que d’ aquesta manera els arriben tot un seguit de qüestions que els passarien desapercebudes.

El voluntariat pel civisme del Poble Nou actua per parelles i, en funció de la disponibilitat de cada persona, en franges horàries de dues hores els matins o les tardes.

En aquesta tercera campanya cívica destaca l’ adhesió d’ entitats i col.lectius del barri com l’AV Poble Nou, l’escola Cristòfor Mestre, l’AMPA de la Llar municipal d`infants Lola Anglada, l’Associació de Comerciants del Poble Nou, l’Associació de Comerciants de l`Avinguda de Tarragona i l`Associació Alkantara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: