Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les setenes Jornades d’ Actualització en Viticultura i Enologia porten a Vilafranca les últimes no

Organitzades per la Universitat Rovira i Virgili i el Centre de Referència en Tecnologia dels

Aliments de la Generalitat, se celebren des d’ avui i fins divendres.

Les jornades serveixen per posar-se al dia de les últimes novetats sorgides de la recerca

en els camps de la viticultura i l’ enologia, dos àmbits que avancen molt ràpidament.

Tot i que hi poden participar estudiants, bàsicament van dirigides a professionals que

mitjançant aquest contacte anual es mantenen al dia, segons explica el Degà de la Facultat

d’ Enologia i coordinador de les jornades, Fernando Zamora.

A partir d’ aquesta tarda, diferents especialistes tractaran els nous criteris de selecció de

llevats, aspectes de la fermentació, del rec, estratègies de vinificació, la tecnologia de les

membranes i del roure i la criança de vins.

Intervindran José Antonio Suárez-Lepe, especialista en microbiologia de la Universitat

Politènica de Madrid, professors de la Facultat d’ Enologia de la Rovira i Virgili, un expert

en el rec provinent de la Rioja o la Dra. Estrella Cadahia del Centre d’ Investigació Forestal

de Madrid, una gran experta en el roure segons Zamora.

Les setenes Jornades d’ Actualització en Viticultura i Enologia, que se celebren al Fòrum

Berger Balaguer, comencen a dos quarts de 6 d’ aquesta tarda amb la presentació i a

partir d’ un quart de 7 comencen les ponències del dia. Tant demà, com divendres

començaran a les 6 de la tarda.

La inscripció està oberta fins aquesta tarda, just abans que comencin les setenes jornades

d’ Actualització en Viticultura i Enologia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: