Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades de debat del Pla Director han analitzat els temes de mobilitat i transport

Dijous va tenir lloc una nova jornada dins del cicle de debats per tractar temes relacionats amb l’elaboració del Pla Director de l’Alt Penedès.

Tot i el nombre de ponències i la seva extensió al llarg dels darrers mesos es manté un alt nivell de participació ciutadana en aquests debats.

Ahir el saló de plens del consell comarcal acollia la conferència de l’expert en temes de mobilitat i transport, Miquel Sodupe, que és el director gerent de l’empresa Barcelona Regional, i que està elaborant un estudi del transport per a les comarques del Penedès, Garraf i l’Anoia.

La seva conferència va servir per posar sobre la taula que les noves necessitats de transport sempre van acompanyades de noves infraestructures. Per això Miquel Sodupe rebutja els discursos extremistes i considera que cal plantejar els debats amb el coneixement de causa que comporta saber que hi ha necessitats de transport a nivell comarcal, però també més enllà de la comarca.En relació al transport públic el conferenciant va ser ferm en defensar el tren com a element principal, a l’actualitat i també en el futur.Pel que fa al transport privat i al públic per carretera , Miquel Sodupe, va defensar la necessitat de planificar bé la xarxa de carreteres per cobrir totes les necessitats de desplaçaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: