Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

<b>La Munia, Vilafranca i Vilanova ja es estan classificats pels quarts de final de la Copa</b>

El darrer cap de setmana es van jugar a Sant Mart&iacute; Sarroca els tres primers partits de la fase pr&egrave;via de la Copa R&agrave;dio Vilafranca 2005, dissabte es jugar&agrave; la Martinenca-Les Cabanyes (18,00)

HORTONENC 3

LA MUNIA 6

Hortonenc: Lluis Conde, Eloi Juli&agrave;, Oscar Conde (min 70 Jordi Gimeno), Antoni Juli&agrave;, Albert Batllevell (min 60 Daniel L&oacute;pez), Marc Vidiella (min 70 Didac González), Eduard Rius, Salva Ropero (min 60 Xavier Caceres), Santiago Alonso, Neyeb Hadt i David Carcasona (min 60 Sebastia Call&iacute;s)

La Munia: Jordi Pros, Carlos Fernández, Farid Guassi, Jos&eacute; Maria Garc&iacute;a, Jos&eacute; Maria Rodero, Manel Sánchez, Marc Montefusco (min 45 Julio Fernández), Francisco Ram&iacute;rez, Ivan Fernández, Ra&uuml;l Fernández i Ramon Fernández

&agrave;rbitre: Antonio Molina de la delegaci&oacute; Pened&egrave;s-Garraf

Gols: 0-1 min 1 Ra&uuml;l Fernández; 0-2 min 17 Ra&uuml;l Fernández; 1-2 min 38 Hadt Neyeb; 1-3 min 51 Manel Sánchez; 1-4 min 54 Ra&uuml;l Fernández; 1-5 min 66 Guassi Farid; 1-6 min 69 Jos&eacute; Maria Rodero; 2-6 min 77 Santiago Alonso,; 3-6 min 90 Neyeb Hadt

MEDIONA 1

VILAFRANCA 4

Mediona: Dami&agrave; Bayo, Albert Carbonell, Joan Romeu, Joan Saumell, Carles Capdevila (min 51 Jordi Ventura), Josep Ferrer (min 76 Roger Ferrer), Pau Capdevila (min 78 Carles Sol&iacute;s), Carles Requena, Josep Vich, Bernat Capdevila i Carlos D&iacute;az

Vilafranca: Youssef Louaf, Mohamed Lachiri, Marc Barella, Ra&uuml;l Le&oacute;n, Marc Rodr&iacute;guez, Oriol Jounou (min 74 David Font), Khalib Louaf, Syila Soriba, Carlos Muñoz (min 64 Rafael P&eacute;rez), Sergio Caballero i Toure Abdoulaye

Altres suplents: Jes&uacute;s Duque i Rafael Ravent&oacute;s

Arbitre: Carlos Garc&iacute;a de la delegaci&oacute; Pened&egrave;s-Garraf

Gols: 0-1 min 20 Carlos Muñoz; 0-2 min 35 Syila Soriba; 1-2 min 54 Carlos D&iacute;az; 1-3 min 87 Toure Abdoulaye; 1-4 min 90 Toure Abdoulaye

VILANOVA 3

FONT-RUB&iacute; 1

Vilanova: Ferran Andr&eacute;s, Oscar P&eacute;rez, Sergi Herran, Ruben P&eacute;rez (min 45 Francisco Caparros), Xavier Almirall, Jaime Rodr&iacute;guez (min 76 Francisco Aguilera), Marcos Fernández (min 45 Salvador Mil&agrave;), Hector Iniesta (min 45 Vicente Cabrejos), Jos&eacute; Santos, Eduardo Dom&egrave;nech i Joan Clusellos

Font-rub&iacute;: Larbi Elouali, Josep Maria Almirall, Jordi Oyonarte, Mohamed Larbi, Eduard Sala, Jordi Rosell, Mart&iacute; Maña (min 55 Agusti Majem), Sergio Barquero, Cherif Sedini, Mart&iacute; Sard&agrave; i Ignasi Pujol

Altres suplents: Roger Junyent

&agrave;rbitre: Jes&uacute;s Risque de la delegaci&oacute; Pened&egrave;s-Garraf

Gols: 1-0 min 10 Joan Clusellos; 2-0 min 40 Jos&eacute; Santos; 2-1 min 52 Sergio Barquero; 3-1 min 70 Vicente Cabrejos

Dilluns es far&agrave; el sorteig de quarts de final

El proper dilluns a 2/4 de 10 del vespre es realitzar&agrave; als locals de R&agrave;dio Vilafranca el sorteig dels quarts de final que es jugaran el 4 i 5 de juny a Sant Cugat Sesgarrigues.

El sorteig ser&agrave; pur, &eacute;s a dir, sense caps de s&egrave;ries.

De la fase pr&egrave;via hi haur&agrave; la Munia, Vilanova, Vilafranca i el guanyador del Martinenca-Les Cabanyes i de la segona regional Molanta, Atl&egrave;tic Vilafranca, Riudebitlles i el quart equip ha de sortir del Puigd&agrave;lber, Torrellenc, Sant Sadurn&iacute;, Moja o Pla del Pened&egrave;s, aquest sorteig deixar&agrave; definit els quarts de final i tamb&eacute; les semifinals.

AGENDA

Copa 2005 de futbol

Camp Municipal de Sant Mart&iacute; Sarroca

Fase pr&egrave;via

dissabte 28 de maig

18.00 Martinenca-Les Cabanyes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: