Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

<b>La Copa Ràdio Vilafranca 2005 de futbol començarà dissabte a Sant Martí Sarroca</b>

La Munia-Hortonenc, Vilafranca B-Mediona i Vilanova-Font-rub&iacute; seran els primers partits d`aquest cap de setmana

La Copa R&agrave;dio Vilafranca 2005 de futbol, que t&eacute; el reconeixement de la Federaci&oacute; Catalana de Futbol, comen&ccedil;ar&agrave; dissabte a Sant Mart&iacute; Sarroca, amb la disputa dels dos primers partits de la fase pr&egrave;via, en la que hi participen els 4 primers classificats dels dos grups de la lliga penedesenca de la Delegaci&oacute; del Pened&egrave;s-Garraf.

Del grup 10 de la tercera regional s’han classificat finalment el Vilanova B, Martinenca, La Munia i Vilafranca B.

Els de la capital del Garraf ho fan com a campions de grup, la Martinenca com a segon, la Munia com a tercer despr&eacute;s de guanyar el darrer partit de lliga al Vilafranca B, que finalment ho far&agrave; com a quart.

Els Monjos queda fora perqu&egrave; encara t&eacute; moltes opcions de jugar la promoci&oacute;, aix&ograve; obliga a l’equip de Santa Margarida i Els Monjos ha renunciar a la competici&oacute; copera.

Del grup 11 s’han classificat el Mediona com a primer equip comarcal, l’Hortonenc segon, Les Cabanyes tercer i quart el Font-rub&iacute;. En aquest grup es queda fora el Vilob&iacute;, l’equip que prepara Josep Puig, tot i perdre al camp del Vallbona, queda fora perqu&egrave; encara pot jugar la promoci&oacute; d’ascens si el Font-rub&iacute; no perd amb el Masquefa.

De fet la normativa de la Copa diu clarament que la classificaci&oacute; per determinar els equips participants &eacute;s la que hi ha la darrera jornada i que si hi ha partits pendents aquests no s’inclouen.

Els primers partits

Aquesta fase pr&egrave;via es jugaran a Sant Mart&iacute; Sarroca.

Aquest cap de setmana es jugaran tres dels quatres partits de la fase pr&egrave;via.

Dissabte s`encetar&agrave; la Copa amb el partit M&uacute;nia-Hortonenc (17,00 hores) i a continuaci&oacute; Vilafranca B-Mediona (17,00).

Diumenge s`avan&ccedil;a el Font-rub&iacute;-Vilanova (18,00), els penedesencs tenen compromisos el proper cap de setmana i els de la capital del Garraf han accedit avan&ccedil;ar el partit.

El dissabte dia 28 es jugar&agrave; el quart partit d`aquesta pr&egrave;via que enfrontar&agrave; a la Martinenca i les Cabanyes (18,00).

Copa 2005 de futbol

Camp Municipal de Sant Mart&iacute; Sarroca

Fase pr&egrave;via

Dissabte 21 de maig

17.00 La Munia-Hortonenc

19.00 Vilafranca B-Mediona

Diumenge 22 de maig

18,00 Vilanova-Font-rub&iacute;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: