Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tertúlia "La Nit", de COM Ràdio, en directe per tot Catalunya des de Ràdio Vilafranca

El divendres 20 de maig, coincidint amb l’inici de les Fires de Maig, COM Ràdio farà la tertúlia política "La Nit" des dels estudis de Ràdio Vilafranca. Aquesta edició especial de "La Nit"

El programa es realitzarà de 2/4 de 11 a les 12 de la nit, a l’Auditori Montserrat Junyent, situat a sota dels estudis de Ràdio Vilafranca, a l’edifici de l’Ateneu. L’Auditori es convertirà en un improvisat estudi de ràdio i podrà comptar amb l’assistència de públic. és un acte obert a tothom i els assistents tindran l’oportunitat de plantejar preguntes als contertulians.

"La Nit" és un programa diari que dirigeix i presenta el periodista i escriptor Ramon Miravitllas. Es defineix com "una tertúlia desinhibida, plural i irònica" i proposa un "diàleg vertical, espontani, gens convencional, entre pesos pesants de la política i del periodisme o d`altres sectors influents de l`opinió pública". En aquesta ocasió els convidats seran l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve, i diversos diputats del Parlament de Catalunya, vinculats al Penedès i representatius de les forces polítiques de casa nostra.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: