Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala principal del Casal va acollir divendres amb èxit la 15a edició dels Infants Cantem

Els aproximadament 400 alumnes que van participar en la 15a edició del Memorial Josep Anton Casas van estar a l’alçada.

La cantata que van interpretar portava per títol "El capità Popocatepetl" del compositor i pianista Manel Camp, un viatge imaginari a través d’un mar de paraules..

El divendres a la cantata s’entrellaçaven cançons tradicionals i d’autor i pretenia ser un viatge musical a través de cançons de diversos estils i diversos orígens, des de cançons tradicionals catalanes com ara la ploma de perdiu fins a cançons com el Yellow Submarine o Qualsevol nit pot sortir el sol de Sisa. L’acompanyament musical va anar a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona.

Gairebé 50 músics van acompanyar als cantaires, tots sota la direcció d’Anna Mallofré que comentava després de la cantata, la dificultat d’organitzar-se i el gran volum de feina que comporta la organització musical d’aquesta cantata.

Un text escrit per Miquel Obiols va fer de fil argumental. Aquest text narra el viatge imaginari que un avi explica a la seva néta a l’hora d’anar a dormir. Es tracta d’una viatge màgic a través del mar ple de lletres que fan i desfan paraules. La direcció de la part teatral ha anat a càrrec de Clara cols i els papers de la nena i l’avi van ser interpretats per Berta Morató i l’avi Xipella. Aquesta cantata s’organitza des de l’ajuntament de manera conjunta amb les escoles i té com a objectiu principal que tots els nens i nenes puguin participar d’una mateixa activitat i en siguin els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: