Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

LA GUIA D’ESTIU 2005 DEL SIAJ JA TÉ PORTADA

La portada guanyadora del concurs que la Mancomunitat de Municipis del Penedès-Garraf ha convocat és obra de la jove vilanovina, Amaya Hernández, que s'endú el premi dotat en 300 euros. Les divuit obres presentades a aquesta quarta edició estan exposades al Cafè Bar Centre, al carrer Dos de maig número 4 de Vilafranca fins al [...]

La portada guanyadora del concurs que la Mancomunitat de Municipis del Penedès-Garraf ha convocat és obra de la jove vilanovina, Amaya Hernández, que s’endú el premi dotat en 300 euros.

Les divuit obres presentades a aquesta quarta edició estan exposades al Cafè Bar Centre, al carrer Dos de maig número 4 de Vilafranca fins al 10 de juny. Posteriorment, es podran veure al Lotus de Vilanova, a la plaça Lledoners.

La Guia d’Estiu 2005 del SIAJ, amb el recull d’activitats per a les vacances, té prevista la seva distribució a principis de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: