Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació l’Espiga sortejarà un quadre de l’artista Montserrat Socias a benefici del projecte de r

La pintora vilafranquina Montserrat Socias ha fet donació a la Fundació l’Espiga de dues obres, una de les vinyes del Penedès i l’altra d’un paisatge del Montseny.

Una de les obres es sortejarà en combinació amb les 4 darreres xifres del número de la ONCE del 30 de juny. La directora de la Fundació, Montse Roca, ha explicar que la tasca de preparació del sorteig, amb la confecció de les butlletes, s’assumeix des del Centre de Formació Ocupacional de l’Espiga.L’elecció de la data del sorteig, el 30 de juny, respon sobre tot al fet de donar temps per poder fer una bona promoció de la venda de les butlletes, que començarà en l’estan de l’Espiga a les fires de maig.Les dues obres donades per Montserrat Socias s’exposaran a l’estan de les fires, i un dels dos quadros quedarà en propietat de la Fundació. La recaptació de la venda de les butlletes es destinarà a la futura construcció d’una residència per a discapacitats al carrer Graupera de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: