Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona donarà suport als municipis i televisions locals en el procés de concessió

En un moment en que l’evolució dels mitjans de comunicació audiovisuals es troba en una fase que pot ser complicada, sobre tot per el pas que s’ha de fer cap a la televisió

La Diputació de Barcelona ha arribat a un acord amb el despatx d’advocats Jimenez de Parga Asociaciados per prestar assistència jurídica als ajuntaments que optin a gestionar televisions locals, precisament davant l’imminent procés per l’atorgament de concessions de TDT.

El suport jurídic es concentra en l’assessorament per l’establiment dels instruments de cooperació entre ajuntaments, per la gestió conjunta en la seva demarcació dels programes que els corresponguin dins de cada multiplex.

Aquest trànsit cap a les emissions en tecnologia digital no és un procés que només tindrà incidència en els operadors de televisió i la programació, sinó també en els operadors de telecomunicacions i en les administracions públiques, per la qual cosa acabarà reconfigurant el model de comunicació

Local actualment existent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: