Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

II Trobada de judo Penedès-Garraf

EL Budo Casal de Vilafranca ha organitzat aquest cap de setmana la segona trobada de judo Penedès-Garraf. En aquesta ocasió han participat els clubs de Vilanova i Canyelles, juntament amb el Budo Casal.

La jornada va reunir una setantena de judoques de diferents categories, d`edats compreses entre els 5 i els 14 anys. La representació vilafranquina va obtenir un bon resultat, tal i com ens te acostumats darrerament. A banda de la pròpia competició la trobada va servir per estrenyer relacions entre els participants de les comarques veïnes.

Aquest dissabte els alevins i els infantils del Budo Casal participaran al V Trofeu de Judo que organitza el club CEIP Prosperitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: