Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé 400 nois i noies de 6è de primària interpretaran demà la cantata El capità Popocatepetl amb

Per 15è any consecutiu, aquest divendres tots els nois i noies que fan sisè curs de primària a les escoles de la vila interpreten plegats una cantata que s’emmarca dins l’activitat titulada Els

Se n’oferiran dues sessions; una a 2/4 de 4 de la tarda per a l’alumnat de cinquè de totes les escoles que hi participen i per a les famílies dels cantaires i l’altra oberta al públic en general que tindrà lloc a les 7 de la tarda. Totes dues sessions seran gratuïtes per a tothom. Com ja ve essent habitual, la cantata tindrà lloc a la Societat la Principal " El Casal".

La cantata El capità Popocatepetl ha estat composada i arranjada per Manel Camp. Aquesta cantata representa un viatge musical a través de cançons de diversos estils i diversos orígens, des de cançons tradicionals catalanes com ara La ploma de perdiu fins a cançons d’autor com Yellow Submarine dels Beatles o Qualsevol nit pot sortir el Sol de Sisa. L’acompanyament musical anirà a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona amb prop de cinquanta músics i l’Anna Mallofré s’encarregarà de la direcció musical.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: