Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vianants ja poden accedir al pàrquing del Centre de Sant Sadurní per les escales

Aquesta setmana s` ha obert l` accés del pàrquing del Centre per les escales que l` uneixen amb l` Era d` en Guineu

Les obres de reforma de les escales han finalitzat i només falta que el Centre acabi les obres del mur que assentarà el terreny d` aquella zona.

El projecte s` ha redactat i conduït des dels Serveis Tècnics de l` Ajuntament de Sant Sadurní, amb un cost de 58.711 euros, i s` ha executat en dos mesos. El projecte de reforma ha consistit en enderrocar l` escala existent que s` ha substituït per una de nova feta de formigó, que dóna pas a l` aparcament fent un recorregut paral·lel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: