Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds i les Minyons rivalitzen a Cornellà

Els Castellers de Vilafranca van repetir la mateixa actuació de les Fires de Maig

La Plaça de l`Església de Cornellà va viure ahir una intensa diada de la Festa Major de Corpus amb la presència dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca, a més dels anfitrions, Castellers de Cornellà. Els Verds van descarregar el 4 de vuit amb l`agulla, la torre de vuit amb folre , el 3 de vuit i van acabar amb un brillant pilar de set amb folre i manilles. Els Minyons van plantar cara i van descarregar la torre de vuit amb folre, el primer 5 de vuit de la temporada i el 3 de vuit per acabar també amb un magnífic pilar de set amb folre i manilles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: