Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de la urbanització La Rimbalda de Pontons volen auditar els comptes de la Junta de Compens

El municipi de Pontons té , a més dels problemes polítics derivats de les declaracions del seu alcalde sobre els homosexuals, algunes altres qüestions problemàtiques.

Entre d’altres l’estat d’algunes urbanitzacions. és el cas per exemple de La Rimbalda, que amb quasi 40 anys d’història continua tenint carrers sense asfaltar, manca d’electricitat i en alguns casos manca d’aigua. Alguns parcel.listes de la urbanització han recuperat l’antiga Associació de Veïns per organitzar-se i demanar l’administrador de la Junta de Compensació, Josep Maria Vallvé, que presenti tota la documentació econòmica. El president de l’Associació, António Puerta, ha explicat en declaracions a Ràdio Vilafranca, que de les més de 490 parcel.les hi ha una part significativa que se sospita no han pagat les contribucions. Per això se senten estafats i fins i tot ha arribat a demanar la dimissió de Josep Maria Vallvé al capdavant de la Junta de Compensació. També apunten que l’administrador és a la vegada un dels socis promotors de l’empresa Escavasa, que ha estat en els darrers anys la responsable de la urbanització. Els veins estan queixosos també de l’ajuntament de Pontons perque consideren que no s’ha implicat en resoldre aquesta situació.Per la seva banda, l’adimistrador , Josep Maria Vallvé, ha declinat fer declaracions però ha negat les acusacions i ha explicat que demà, divendres , farà arribar tota la documentació de la Junta de Compensació a l’ajuntament perquè faci de mitjancer. Per la seva part el regidor de Pontons, Joan Rios, apunta que mentre hi hagi una junta de compensació l’ajuntament no pot intervenir . Ha explicat però que és cert que l’estat de la urbanització és lamentable.Joan Rios ha explicat que aquest dissabte hi ha convocada una assemblea de propietaris per tal de crear una comissió que junt amb l’ajuntament estudiarà els comptes de la Junta de Compensació i un cop s’hagin aclarit es podrà fer el pas a la creació d’una Junta de cooperació en la qual l’ajuntament sí que hi podria intervenir per tal de resoldre la situació de la urbanització La Rimbalda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: