Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els projectes que opten a la I Beca de Recerca Històrica tenen un alt nivell

La setmana passada va tancar-se l’admissió de projectes inèdits sobre història referits a l’àmbit territorial del Penedès històric.

Només aquests són els que empara aquesta I Beca "Penedès" de Recerca Històrica, que substitueix la convocatòria dels Premis de Recerca Històrica dins dels Premis Llavor de Lletres convocats per La Fura amb el patrocini de la Fundació Ferrer Sala Freixenet. De totes formes, excepcionalment, aquest 2005 conviuen les dues convocatòries per tal que no hi hagués un any orfe d’un treball guanyador sobre un fet històric de la comarca. Tot i l’escas marge de temps hi ha una alta participació que s’ha concretat en tretze projectes presentats, amb gran nivell.

A hores d’ara, el Jurat Qualificador ja ha dictat el seu veredicte que lògicament es mantindrà en secret fins aquest divendres, data de celebració del Sopar de Lletres on es lliuren els premis Llavor de Lletres 2005.La I Beca "Penedès" de Recerca Històrica està dotada amb 4.000 euros que seran fets efectius en tres terminis. Un primer de 1.000 euros en fer-se públic el veredicte, és a dir, la setmana vinent. Un segon de 1.500 euros el gener del 2006 previ informe sobre la situació del projecte. I un darrer també de 1.500 euros en el moment de lliurament del treball realitzat , no més tard del 30 d’abril de 2006, i després que el Jurat n’hagi examinat la qualitat.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: