Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els municipis del T-BUS han signat un conveni per millorar el servei

Castellví de Rosanes, Gelida, Martorell, Masquefa, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’ Hortons, Sant Sadurní, Subirats i els consells comarcals de l’ Alt Penedès, l’ Anoia i el Baix Llobregat van renovar, divendres,

L’ acte de signatura, que va tenir lloc al Consell Comarcal de l’ Alt Penedès, va estar presidit per el Secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, i el nou director general de Ports i Transports, Esteve Tomàs.

El conveni unifica el servei de transport per carretera entre aquests municipis, conegut com a T-BUS, i el de la llançadora que va de Sant Llorenç d’ Hortons a l’ estació de tren de Gelida, adequant-ne els horaris. També es reubiquen algunes parades i s’ han revisat els recorreguts.

El pressupost anual del T-BUS és de 467 mil euros, dels quals les administracions n’ aporten 354 mil euros.

En l’ acte de signatura, Nadal va reconèixer que aquesta zona és complicada quan a creixement.

L’ any passat, el T-BUS va registrar prop de 59 mil viatgers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: