Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els castellers de Vilafranca han descarregat el primer pilar de set de la temporada

L’actuació de Fires de Maig dels Verds ha estat remarcable, tot i que finalment no van portar a plaça el tres de 9.

El castell més espectacular va ser el pilar de set de van descarregar de forma brillant en la roda de pilars. Una actuació que van començar amb el tres de 8, en segona ronda van descarregar la torre de vuit amb folre i com a tercer castell van plantar un quatre de vuit amb l’agulla. Fins ara és la millor actuació castellera de tota la temporada.

Els de la camisa vermella van aconseguir ahir el seu principal objectiu de la diada de Fires, descarregant la primera torre de set de l’any. També van descarregar el quatre de set amb agulla però el seu debut anual a Vilafranca no va ser complet ja que van fallar en els dos intents realitzats de tres de set aixecat per sota.

A la primera, els Xicots van poder aixecar del tot el tres de set per sota, però un cop dalt, el tronc va quedar tancat i l’enxaneta no ho va veure clar, per la qual cosa el va tirar avall. Al segon intent, les forces ja anaven més justes i, en la penúltima aixecada, una de les rengles va quedar "encallada" i el castell va acabar caient.

El pilar de cinc dels penedesencs, aixecat a les 2 i 10 minuts del migdia, va tancar la diada de Fires dels vermells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: