Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Jordi Casanovas ha guanyat el premi Ciutat d’Alcoi de teatre en català per l’obra "Be

L’autor d’obres com "Neoburning Generation" i "Gebre", que s’han pogut veure a Vilafranca ha estat guardonat amb el prestigiós premi Ciutat d’Alcoi.

Casanovas va presentar l’obra Beckenbauer. Va ser el passat 14 de maig a Alcoi. El premi consisteix en una dotació econòmica, l’edició de l’obra en una col·lecció de teatre d’Edicions 62 i la posada en escena el proper any en un teatre privat. De fet, l’obra guanyadora de l’any passat La pell en flames, es representa aquest estiu en el marc del Grec al teatre Villarroel de Barcelona. El més probable és que l’obra de Casanovas, titulada Beckenbauer, també es representi l’any vinent en un teatre d’aquestes caracterítiques i amb actors professionals.Beckenbauer és una comèdia sobre dos individus que no accepten que les dones tinguin llibertat i es veuen amb la necessitat de lluitar per mantenir una certa masculinitat.La comèdia caricaturitza aquest tipus de personatges des de l’humor i a través del diàleg i les accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: