Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor de Serveis Socials de Vilafranca considera que l’atenció que es dona és més que satisfact

Recordem que en el darrer ple municipal la síndica de greuges de Vilafranca va fer balanç de la seva actuació. En ella feia referència a 8 demandes realitzades per usuaris de serveis socials

El regidor responsable del servei, Ramon Xena, ha volgut destacar la feina que la sindicatura, però també la que es realitza des de Serveis Socials. Xena ha remarcat que al llarg de 2004 s’han fet 5714 atencions a través dels serveis socials de l’ajuntament, i que d’aquestes 8 han presentat una queixa davant de la sindicatura de greuges per alguna qüestió que no els ha satisfet. Aquesta xifra, segons Xena, és acceptable davant de volum d’atenció que es presta, i que posa de manifest que el serveix que s’ofereix és bó.

El regidor Ramon Xena ha comentat també que la voluntat és arribar a eliminar aquestes queixes, tot i reconèixer que evidentment és pràcticament impossible. De totes maneres ha anunciat la incorporació d’un nou treballador social i també un canvi d’ubicació dels serveis socials amb la intenció de millorar encara més l’atenció que s’ofereix.

Des de serveis socials es recorda que aquest és un servei universal obert a tota la població que ho necessiti, i que una de les tasques a fer és també conscienciar la població d’aquest fet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: