Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Diputació de Barcelona, Celstino Corbacho, ha inaugurat aquesta tarda les fires,

Poc després de les 6 de la tarda, el president de la Diputació acompanyat de les autoritats municipals i representants del sector comercial vilafranquí ha tallat la cinta inaugural de les Fires. A

en el transcurs de l`acte l’alcalde, Marcel Esteve, ha agraït la presència del president de la Diputació en l’acte inaugural, i destacava la important col·laboració que hi ha entre les dues institucions. Marcel Esteve

Per la seva part, el president de la Diputació Celestino Corbacho comentava que era el tercer cop que visitava Vilafranca, i destacava l’important paper que juguen les Fires en la vida de les ciutats.

Corbacho ha destacat el treball de col·laboració que es fa amb els ajuntaments des de la Diputació, i en el ca de Vilafranca comentava alguns dels projectes que estan en marxa, i alguns dels de futur.

Corbacho va visitar un bon nombre d’estants entre els quals es trobava l’estant d’aquesta casa Vilafranca Televisió o la de l’ajuntament de Vilafranca on es poden veure detallats els diversos projectes que s’estan portant a terme a la vila. En el seu recorregut també va poder conèixer d’aprop diverses entitats i empreses de la vila en aquesta fira que agrupa als diversos sectors comercials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: