Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP ha aconseguit indicadors en la sortida de C-15, a Sant Pere de Riudebitlles

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha explicat el compromís del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, per estudiar la possibilitat d'implantar a la C-15 el senyal indicador de l'autopista AP-7 i l'indicador de Sant Sadurní. La senyalització s' enmarcarà dins del conjunt [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha explicat el compromís del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, per estudiar la possibilitat d’implantar a la C-15 el senyal indicador de l’autopista AP-7 i l’indicador de Sant Sadurní. La senyalització s’ enmarcarà dins del conjunt d’actuacions corresponents a la millora de la senyalització d’orientació de les carreteres situades en l’àmbit funcional territorial metropolità, que actualment es troba en fase prèvia a la licitació de les obres i està previst que s’executi durant l’any vinent.

Dolors Montserrat havia presentat una pregunta al Govern de la Generalitat on denunciava la mancança d’indicadors donat que "aquesta carretera és molt transitada no només per vehicles particulars sinó també per transport de mercaderies pesades".

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: