Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Partit Popular de Pontons ha fet pinya amb l’alcalde, Lluís Caldentey, i ha rebutjat la petició d

Ahir a les 11 del matí es va celebrar un ple extraordinari a l’ajuntamemt de Pontons de manera fulgurant. Ha durat tres minuts. El temps suficient per llegir els dos punts de l’ordre

El ple s’ha convocat a petició dels dos regidors del PSC i el regidor de CiU, arran de les declaracions de Caldentey en les que va titllar de tarats als homosexuals. En primer lloc per que demanés disculpes i es retractés de forma clara. En aquest punt hi ha opinions contraposades. Segons el tinent d’alcalde i president comarcal del PP, Josep Tutusaus, l’alcalde ha expressat les seves disculpes, sobre tot per la mala imatge que han donat de Pontons.D’altra banda des de l’oposició es considera que les paraules de Caldentey no són suficients, perquè entre d’altres aspectes continua mantenint la seva decisió de no complir la llei, és a dir no fer casaments homosexuals.

Pel socialista Joan Roure, avui s’ha constat que la resta de regidors del PP estan en la mateixa línia.

Per la seva banda el regidor de CiU, Pere Sánchez, també considera que les paraules de l’alcalde de Pontons no són una retractació.Tan els regidors socialistes com el convergent han demanat si el PP ha obert ja un expedient per l’expulsió de Caldentey. L’alcalde ha dit que ell no ha rebut cap comunicat oficial, mentre que el tinent d’alcalde, Josep Tutusaus, ha declinat fer declaracions al respecte perquè és un tema intern que es troba en el comitè de drets i garanties del PP. L’oposició considera que es tracta d’una cortina de fum que acabarà en no res.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: