Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’Economia diu a Vilafranca que cal que el govern de la Generalitat treballi per millor

El Conseller Antoni Castells, responsable de l’economia i les finances del govern de la Generalitat, va ser dijous a la tarda a Vilafranca.

En el decurs de la seva visita a l’ajuntament s’ha reunit amb l’alcalde, membres de l’equip de govern i altres regidors, per tal de conèixer també de primera mà algunes de les demandes que es podrien fer des del consistori vilafranquí.

Després de signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i de parlar amb els representants municipals, Antoni Castells i l’alcalde Marcel Esteve han atès breument a la premsa. Esteve ha aprofitat la presència del Conseller per tal de recordar una demanda de la majoria d’Ajuntaments catalans, com és una millora en el finançament.

El Conseller ha refermat la voluntat de la Generalitat de treballar en aquest sentit tot recordant que els ajuntaments son una eina clau en el desenvolupament social i polític de Catalunya, i que per tant cal avançar en solucionar una mancança històrica com la del seu finançament

A banda, l’equip de govern a tractat amb el conseller qüestions que tenen a veure amb el futur desenvolupament de la vila, com el cobriment de la via; i tot el que te a veure amb la millora dels serveis que necessita Vilafranca per tal de continuar desenvolupant-se i sent una capital de comarca puntera i poder assumir amb garanties els futurs creixements que es preveuen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: