Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle d’ explotació de sistemes informàtics que impartirà l’ Eugeni d’ Ors és la única novetat qu

El curs vinent, l’ oferta de cicles formatius no presenta canvis a excepció d´un nou cicle de grau mitjà d’ informàtica i el cicle de grau superior de gestió del transport, que el

Les dues novetats s’ impartiran a l’ institut Eugeni d’ Ors de Vilafranca.

El cicle de grau mitjà d’ explotació de sistemes informàtics, que té una durada de 2 cursos acadèmics, es va ofertar per primera vegada l’ any passat en alguns instituts i ara arriba a l’ Eugeni d’ Ors.

Durant dos cursos, els alumnes estudiaran la instal.lació i manteniment de xarxes locals, d’ equipaments i sistemes informàtics, la implantació d’ aplicacions ofimàtiques o corporatives i també, administració i comercialització en la petita i mitjana empresa.

A l’ acabar el cicle, els alumnes obtindran la titulació de tècnic en explotació de sistemes informàtics.

Una altre novetat, que ja es va ofertar l’ any passat però no va prosperar, és el cicle formatiu de grau superior de gestió del transport. Aquest cicle és de la família de comerç i marketing i també té una durada de dos cursos.

En aquest cicle s’ estudia gestió administrativa del transport, del comerç

internacional, organització i gestió del servei de transport terrestre, emmagatzematge, comercialització i dues llengües estrangeres.

A més, l’ institut Eugeni d’ Ors i el Joaquim Mir de Vilanova ofereixen la possibilitat de cursar els estudis de gestió del transport i comerç internacional, que tenen una durada de dos anys cadascun, en tan sols 3 anys gràcies a les convalidacions que han pactat. Això serà possible a partir del curs 2006/2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: