Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca acollirà una de les úniques representacions a Espanya de l`espectacle Búlgar

El proper diumenge 29 de maig, el Casal de Vilafranca acollirà una de les úniques representacions de l`espectacle qualificat per la crítica europea com MILLOR ESPECTACLE MUSICAL de l`any 2004.

LEGEND, és una combinació artística entre la dansa clàssica, el colorista folklore Búlgar i la gimnàstica rítmica, en el que hi participen un grup de 30 ballarins de gran nivell i campions olímpics i mundials de gimnàstica rítmica.Demà, dimecres 25 de maig, es realitzarà la venda d’entrades per als socis del Casal, des de les 6 de la tarda i fins les 9 del vespre i els dies 26, 27 i 28 es vendran entrades al públic en general de les 7 de la tarda a les 10 del vespre. El dia de l`espectacle també es vendran entrades des de les 5 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: