Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres tarda es va esfondrar un edifici en obres a Vilafranca, que ha causat un ferit

Cinc minuts abans de les 5 de la tarda els bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’esfondrament d’un edifici a la cantonada del carrer dels Ferrers amb Raval de la Font.

Es tracta d’un edifici en el que fa alguns dies que s’hi estan fent tasques d’enderroc, i sembla que poc abans de les cinc de la tarda s’ha produït l’esfondrament del terra del primer pis, fet que a provocat que un dels treballadors que hi havia en aquells moments dins de l’edifici quedés atrapat.

Aquest fet ha motivat el trasllat de dotacions dels bombers i d’ambulàncies per tal de rescatar aquesta persona i procedir després al seu trasllat a l’hospital. Aproximadament a les 5 i 20 minuts de la tarda, segons fonts dels Bombers de la Generalitat, s’ha produït el trasllat a l’Hospital de Vilafranca. Minuts després encara hi havia dues dotacions dels bombers treballant per apuntalar l’edifici i comprovar-ne l’estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: