Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desprès del període de preinscripcions 53 nens no tindran plaça a les llars municipals d’infants

Un cop finalitzat el termini de preinscripcions l’ajuntament de Vilafranca ja ha publicat la llista dels varems de puntuació per els nens i nenes que havien sol.licitat plaça a les llars d’infants per

L’ajuntament ha ofertat 266 places en el conjunt de les quatre llars municipals i s’ha presentat 323 sol.licituds, amb la qual cosa faltarien 57 places. Una primera proposta per solucionar aquesta problemàtica és ampliar la ràtio de 20 a 21 nens per aula en la franja d’edat de 2 a tres anys, amb la qual es podria cobrir tota la demanda. Quedarien sense plaça 46 infants de 1 a 2 anys i 7 nens de 0 a 1 any.

La regidora d’educació Lourdes Sánchez, apunta que aquestes dades son provisionals perquè és possible que algunes famílies hagin preinscrit els nens en més d’una llar, comptant amb l’oferta de les llars privades.

La regidora d’educació també destaca que part de la demanda que no pot assumir l’oferta municipal pot anar a les llars privades que tenen encara places vacants.

D’altra banda des de l’ajuntament s’apunta que l’increment de demanda pot venir motivat per l’augment de l’oferta, tan en places com en les franges d’edat.

En el conjunt de les llars privades de Vilafranca queden encara 21 places vacants, però de confirmar-se aquestes dades a Vilafranca faltarien encara 30 places més per cobrir el conjunt de la demana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: