Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU reclama al govern que s`indemnitzi a fons perdut els ramaders i agricultors afectats per la sequ

Convergència i Unió ha reclamat al conseller Antoni Siurana que "el Govern indemnitzi amb ajuts directes a fons perdut els ramaders i agricultors afectats per la sequera, tant si arriben ajuts dels fons

El diputat, Xavier Ballabriga, ha afirmat que les mesures proposades pel conseller Siurana "són positives, però insuficients", ja que "la situació és greu; els danys econòmics fins ara s`estimen en més de 100 milions d`euros, i es podrien incrementar".

Ballabriga ha reclamat també que "s`incrementi del 5% al 10% el percentatge a deduir per despeses difícils de justificar i que "s`avanci al setembre el pagament de les primes", que el Govern vol avançar a desembre.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: