Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ha aconseguit la unanimitat del Parlament per instar al Govern a augmentar les dotacions polici

La Comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana del Parlament de Catalunya va aprovar, ahir per unanimitat, una Proposició no de Llei que va presentar el Grup de CIU.

El text demana que el Govern efectuï els moviments de plantilla necessaris per complimentar les mancances que existeixen a diferents comarques.

Elena Ribera va defensar una ampliació de les dotacions a l’ Alt Penedès, Terres de l`Ebre, Vallès Occidental i Baix Llobregat per frenar l`augment de la delinqüència. Les proposicions acordades incideixen en demanar al govern de l`Estat la cobertura de totes les places vacants existents a les comissaries de Tarragona i Terres de l`Ebre, que algunes fons xifren en el 60% de dèficit. També demanen al govern de l`Estat que destini efectius del cos Nacional de Policia de la ciutat de Barcelona a cobrir les vacants d`altres ciutats de Catalunya, situades en zones de no-desplegament, quan es produeixi el desplegament a la capital catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: