Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesc Freixas, Carles Rabassa i Jonny Rodon van cloure diumenge un cicle de concerts dedicats a la fi

El concert es va fer a La Fornal i va servir per recordar la faceta de cantautor del poifacètic artista de Xàtiva.

Un artista amb tan de carisma que fins i tot ha arribat a unir en un escenari a personatges de la cultura local vilafranquina tan diferents com Jonny Rodon i Carles Rabassa. El veterà guitarrista, ens confessava que acostumat al blues o al rock, la música d’Ovidi Montllor ha estat una descoberta recent.Per la seva part, Carles Rabassa , recordava que durant un mes s’han fet diverses accions en record a Ovidi Montllor a Vilafranca. En la seva opinió no han arrossegat prou gent.En el concert de diumenge , el Jonny Rodon i el Cecs Freixas es van dedicar sobre tot a la guitarra, i el poeta Carles Rabassa a la veu. Es van poder escoltar peces de Montllor com "Homenatge a Teresa" o "Balada pel pas del món".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: