Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç satisfactori de les Fires de Maig

El president del Patronat de Comerç i Turisme, Joan Pareta, felicita als expositors per l`esforç en la millora de la qualitat de l`exposició.

Les Fires de Maig de Vilafranca van tancar portes ahir a la nit amb el castell de focs d`artifici sota la pluja, una pluja que va fer acte de presència al vespre i a la nit , però que no va malmetre els bons resultats de la fira. En general els expositors consultats per el nostre mitjà han valorat de forma molt positiva els resultats del certamen d`aquest any, així com també des de l`organització ho ha fet el president del Patronat, Joan Pareta, que ha volgut felicitar especialment als expositors per l`esforç dels darrers anys en la millora de la qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: