Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda se celebra la diada dels Gegants de la vigília de Corpus

Per vint-i-quatre any consecutiu, els Gegants de Vilafranca, el Ferragut i l’ Elisenda, sortiran aquesta tarda acompanyats per els capgrossos i els nans.

La tradicional diada de la vigília de Corpus començarà a dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, tot i que els Gegants ja estaran plantats una estona abans perquè els infants els pugin admirar.

A dos quarts de 7 començarà la cercavila per els carrers del Centre i al cap d’ una hora aproximadament, de tornada a la plaça de la Vila, hi haurà la ballada de lluïment, xocolatada per als participants i lliurament del tradicional record geganter.

Enguany, al repartir els obsequis es donarà prioritat als més petits.

Els Gegants, els nans i els capgrossos estaran acompanyats per els grallers de l’ Artús, Flor de Violeta i els Vernets.

Els aficionats a la fotografia poden aprofitar la diada d’ aquesta tarda per començar a fotografiar els Gegants de Vilafranca i participar al concurs que han convocat els Geganters, amb motiu del 25è aniversari de la diada de la vigília de Corpus que se celebrarà l’ any que ve.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: