Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda se celebra la diada dels Gegants de la vigília de Corpus

Per vint-i-quatre any consecutiu, els Gegants de Vilafranca, el Ferragut i l’ Elisenda, sortiran aquesta tarda acompanyats per els capgrossos i els nans.

La tradicional diada de la vigília de Corpus començarà a dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, tot i que els Gegants ja estaran plantats una estona abans perquè els infants els pugin admirar.

A dos quarts de 7 començarà la cercavila per els carrers del Centre i al cap d’ una hora aproximadament, de tornada a la plaça de la Vila, hi haurà la ballada de lluïment, xocolatada per als participants i lliurament del tradicional record geganter.

Enguany, al repartir els obsequis es donarà prioritat als més petits.

Els Gegants, els nans i els capgrossos estaran acompanyats per els grallers de l’ Artús, Flor de Violeta i els Vernets.

Els aficionats a la fotografia poden aprofitar la diada d’ aquesta tarda per començar a fotografiar els Gegants de Vilafranca i participar al concurs que han convocat els Geganters, amb motiu del 25è aniversari de la diada de la vigília de Corpus que se celebrarà l’ any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: