Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge tindrà lloc la inauguració del nou consultori mèdic municipal de Santa Fe del Penedè

La inauguració es farà dins dels actes de la XIa Festa de la Gent Gran de Santa Fe. El nou consultarori està situat davant de l’Ajuntament.

Aquest dispensari ocuparà l’espai on hi havia l’antic local de l’històric Centre Cultural i Recreatiu . Mitjançant l’acord amb un conveni entre la propietat, es va cedir aquest espai que passa a ser municipal. El programa d’actes comença a les 11 del matí amb una missa a l’església parroquial, a continuació concert a càrrec del Grup ADàGIO de Santa Fe, i a la una es procedirà a la ianuguració amb la presència del Gerent adjunt de la Regió Sanitària Barcelona, Josep Ganduxé. A continuació actuarà el Parellot, el drac de Santa Fe i es visitarà el dispensari, després al Centre Cívic, es podrà veure l’exposició fotogràfica "La nostra Gent Gran".A les dues començarà el dinar de la gent gran i a les 4 de la tarda teatre amb a càrrec del Grup "La Corriola" de Santa Fe, amb l’obra "LA SORT HA CAIGUT A SORT".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: