Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres, es tallarà el carrer d’Eugeni d’Ors

Amb motiu del desmuntatge d`una grua d`obra, demà passat estarà tallat a la circulació el carrer d`Eugeni d'Ors en el tram comprès entre els carrers de Sant Antoni Mª Claret i de Pere el Gran, des de les 8 del matí i fins a les 6 de la tarda. La circulació es desviarà a l'alçada [...]

Amb motiu del desmuntatge d`una grua d`obra, demà passat estarà tallat a la circulació el carrer d`Eugeni d’Ors en el tram comprès entre els carrers de Sant Antoni Mª Claret i de Pere el Gran, des de les 8 del matí i fins a les 6 de la tarda.

La circulació es desviarà a l’alçada de la rotonda de l`avinguda de Catalunya per als vehicles provinents de l`Era Enrajolada, i a la rotonda del carrer de Pere el Gran per als que vinguin de la banda de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: