Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 penedesencs han de declarar per haver-se manifestat durant la jornada de reflexió, abans del refe

La manifestació va ser convocada dins de la campanya dels països catalans contra la constitució europea i deu dels manifestants van ser denunciats per la guàrdia civil.

Des de la plataforma ja sabien que era il·legal convocar un acte d’aquest tipus durant la jornada de reflexió però s’emparen en el fet que consideren que la campanya del sí era totalment parcial, que en una ocasió se’ls va negar la cessió d’un espai municipal per fer la seva campanya contra la constitució i que aquesta manifestació va ser per ells il·legal però legítima. En definitiva, van voler posar de relleu que les opcions del sí van tenir moltes més oportunitats per donar-se a conèixer que les del no.S’ha denunciat 10 dels manifestants per delicte electoral i, ara, hauran de declarar a Vilafranca el proper 10 de juny.Des de la plataforma volen convocar a tothom qui estigui d’acord amb l’acció que van dur a terme durant la jornada de reflexió a una manifestació el dissabte 28 de maig, a les set de la tarda a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: