Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VTV oferirà en programació especial en motiu del 25è aniversari del restabliment del parlament de Ca

I finalment comentar-vos que demà VTV oferirà en programació especial en motiu del 25è aniversari del restabliment del parlament de Catalunya, la retransmissió en directe de la sessió solemne que tindrà lloc al

Demà diumenge i en motiu del 25è aniversari del restabliment del parlament de Catalunya Vilafranca Televisió a través de la xarxa de televisions locals oferirà la retransmissió en directe de la sessió solemne que tindrà lloc al mateix parlament. La sessió que es preveu d’una durada de 90 minuts s’iniciarà a tres quarts d’onze.

La sessió solemne sobrirà hores amb la intervenció del president del Parlament, Ernest Benach, i la clourà el president de la Generalitat, Pasqual Maragall. Després que intervingui el president de la cambra ho faran els presidents dels grups parlamentaris, en lordre següent: Joan Saura (GP dICV-EA), Josep Piqué (GP del PPC), Josep-Lluís Carod-Rovira (GP dERC), Manuela de Madre (GP SCC) i Artur Mas (GP de CiU).

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: