Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV estrenarà per Sant Jordi el programa Poemes pel Penedès

Poemes pel Penedès és el títol d’un nou programa que estrenarà molt aviat Vilafranca Televisió. El cantautor Paton Soler ha fet que 52 poetes i altres persones coneixedores de l’obra d’alguns autors ja

Paton Soler ha estat l’encarregat de reunir 52 poetes que parlaran dels seus poemes a través de Vilafranca TV. En la programació especial de la diada de Sant Jordi es presentarà Poemes pel Penedès i es parlarà també dels seus continguts.

Sota la batuta del cantautor, 52 poetes que basen la seva obra en la comarca del Penedès parlaran d’ells mateixos i del contingut dels seus poemes. A més del perquè es tracta aquesta temàtica.

Ricard Rafecas, Josep Ferrer o Quim Jubert són algunes de les persones que passen pels estudis de Vilafranca TV per respondre les preguntes de Paton Soler. El programa es completa, a més de les entrevistes amb una versió musicada pel mateix Soler de cada poema.

El programa es presentarà, com dèiem, per Sant Jordi i estarà en antena durant un any, amb emissions cada dissabte just després de l’informatiu del cap de setmana, cap a les tres i vint, amb repetició cada tres hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: