Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV comença a emetre 24 hores cada dia, amb més qualitat d’imatge

A partir del dissabte 16 d’abril Vilafranca TV comença a emetre sense interrupció durant vint-i-quatre hores cada dia, set dies a la setmana. Un nou equip d’emissió VectorBox permet oferir més programes, durant

Les emissions de Vilafranca TV comencen cada dia a les dues de la tarda, amb una nova edició de "L’informatiu", que es repeteix cada hora sense variacions, a no ser que es produeixi algun fet d’importància. "L’informatiu" es completa amb "El tema del dia" (o l’espai "El contrapunt", els dilluns, amb l’opinió dels grups municipals), l’"Agenda cultural" i el "De tot arreu". En total, trenta minuts d’informació diària.

Després del bloc de notícies, a dos quarts de tres de la tarda, s’emet un primer bloc de mitja hora de programes: "Ciutadella", d’informació parlamentària, els dilluns; "El reportatge" i l’enquesta "Vilafranca opina", els dimarts; "Retalls d’història de Catalunya", els dimecres; una altra edició d’"El reportatge", més el "Solidària", els divendres; la revista de cinema "Fanzivid", els dissabtes; i "La cuina de l’àvia Remei" i "Agenda 21", els diumenges.

A dos quarts de quatre de la tarda, el segon bloc de programes inclou "Els esports", amb el resum dels principals partits, els dilluns i dimarts; "Punts i gols", els dimecres; "Top motor", els dijous; "Escenaris", els divendres; "El book insígnia", els dissabtes; i el programa sardanista "Ballem-la", els diumenges.

Finalment, a dos quarts de cinc de la tarda, el tercer bloc de programes presenta "Rockòdrom", un espai musical dedicat al pop rock català, els dilluns; la revista cultural juvenil "El flash", els dimarts; el programa d’actualitat musical "DB", els dimecres; "Geoprisma", amb reportatges d’indrets de Catalunya, els dijous; el "Diccionari de la diversitat", els divendres; "La setmana", les dissabtes; i l’actualitat tecnològica de "La Malla", els diumenges. Tots els programes es repeteixen cada tres hores, per donar opció a que tothom els pugui veure.

A més, cada dia d’una a dues de la tarda es podrà veure la programació "DO" de la Xarxa de Televisions Locals, amb espais musicals i altres programes. Els dissabtes i diumenges també s’ofereix el resum de "Les notícies de la setmana", que es pot veure amb subtitulat per a persones sordes. I el mes que ve s’hi afegiran les "Diades castelleres", els dilluns, i el "Va de castells", els dimecres.

A banda d’aquesta nova programació de VTV, el canal municipal de la xarxa de cable de Vilafranca del Penedès, que ara emet un videotext amb informació local les vint-i-quatre hores del dia, també es renovarà ben aviat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: