Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra amb molta activitat el cap de setmana de Sant Jordi

Les roses i llibres a la Rambla de Sant Francesc protagonistes junt amb activitats culturals de tota mena.

Entre el conjunt dactivitats cal destacar lacte institucional de celebració de la diada que es va celebrar el dissabte a dos quarts de 9 del vespre al saló de sessions de la Casa de la Vila, protagonitzat per leditor Isidor Consol. El conferenciant va remarcar els paral.lel.lismes que hi ha entre el Quixot de Cervantes i Solitud de Víctor Català. Va assegurar que val la pena que els catalans celebrem els 400 anys del Quixot perquè és un llibre en el que Cervantes parla molt bé de Barcelona i de la cultura catalana, però va dir també que els catalans no hem doblidar el centenari de Solitud, una de les millors novel.les de la nostra literatura, que va ser editada per el vilafranquí Lluís Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: