Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca amplia la xarxa de punts d’ accés gratuïts a Internet i en renova el software i la maquin

L’ ampliació també ha comportat alguns canvis d’ ubicació com el trasllat del punt que hi havia a l’ oficina de Turisme cap al vestíbul de l’ ajuntament, amb l’ objectiu d’ estar

Un altre canvi ha estat de formes, s’ ha abandonat la configuració clàssica de pantalla d’ ordinador, teclat i ratolí per una torre compacta, amb tots els components integrats.

En total, ara hi ha 12 punts i el nombre d’ usos actuals és de 2.700 al mes, xifra que esperen millorar.

El regidor de la Societat del Coneixement, Patro Recober, ha explicat que la xarxa és bona però que calien millores.

Els punts d’ accés gratuïts estan pensats per fer consultes puntuals, de 15 a 30 minuts, i no pas per facilitar els xats i altres usos.

Una altra millora destacada fa referència al software dels ordinadors que ara estalvia un control per part dels responsables dels equipaments , com ha destacat la Cap del Servei de Societat del Coneixement, Mercè Montserrat.

Els nous programes també faciliten un control diari, permeten censurar algunes pàgines i simplifiquen el manteniment dels ordinadors, que abans s’ espatllaven tot sovint. Els nous models de punt d’ accés a Internet, també mantenen el servei de correu electrònic.

Amb l’ objectiu de difondre al màxim la xarxa de 12 punts d’ accés a internet s’ ha editat un fulletó, que es repartirà àmpliament, fins i tot als forns de pà i a les farmàcies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: