Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull entre ahir i avui la primera fira tècnica d’Espanya dedicada a empreses innovadores

Contorni Caoland és una empresa vilafranquina que es dedica a importar articles per a la restauració. Aquesta empresa ha impulsat una iniciativa amb el nom del Thecnifira que es porta a terme a

David Boada, director general de l’empresa, comenta que aquesta primera edició de la fira serveix per acostar als seus clients i proveïdors els diferents productes amb els que treballen professionals, restauradors, pastissers i també botiguers especialitzats en vins. L’objectiu és fer aquesta fira cada dos anys, i Boada comenta que s’han marcat com a gran repte la propera edició, la de l’any 2007. Entre els objectius d’aquí a dos anys hi ha els de reunir els 4 cuiners de l’estat que tenen tres estrelles michelin, o organitzar una copa del món d’una especialitat concreta de cuina. Per aquesta primera edició una de les demostracions més destacades serà la que farà avui al matí el cuiner Paco Torreblanca. La fira té unes sessions més tècniques de xerrades i explicacions a Cal Bolet, i la part d’exposició al pavelló firal. Son 130 expositors, amb dues sales per exposicions de productes, una sala d’innovacions gastronòmiques, 3 cuines de demostració i dues sales de tast de vins, a més d’una sala de conferències amb capacitat per a 350persones i un restaurant amb capacitat per a 800 persones.

Al llarg dels dos dies es faran més de 28 demostracions amb alguns dels millors cuiners i professionals dels diferents sectors d’Itàlia, França i l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: