Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el primer de maig una assemblea de l’associació Amical de Mauthausen, coincidint

Ahir al vespre es va presentar a l’Ajuntament de Vilafranca aquesta trobada, que organitza l’associació Amical de Mauthausen i que servirà també a Vilafranca per retre un homenatge a Eusebi Pérez, que va

Al voltant de l’assemblea que es farà el primer de maig, s’han organitzat d’altres activitats, que com comentava l’historiador Ramon Arnabat han de servir per conèixer també la Vilafranca republicana, que és molt desconeguda.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, l’alcalde es mostrava orgullós de poder acollir aquesta assemblea, i volia que servís per recordar el que va passar per tal que no torni a passar mai més.

Esteve va explicar també que l’assemblea es feia a Vilafranca gràcies a diverses circumstàncies, com la feina feta per historiadors locals en bé de la recuperació de la memòria històrica, la voluntat de retre un reconeixement a Eusebi Pérez i la bona disposició d’Amical de Mauthausen de venir a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: