Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos denuncia que Agricultura no ha obert el termini per sol.licitar els plans de reconve

El sindicat agrari denuncia que el Departament d’ Agricultura encara no ha obert el termini de sol.licitud d’ ajut dels plans de reestructuració corresponent a aquesta campanya, tal com estableix la normativa catalana.

Sense aquest tràmit, s’ impossibilita que els pagesos puguin cobrar dins l’ exercici actual.

El sindicat exigeix també que el Departament d’ Agricultura atengui les 110 sol.licituds de viticultors joves i professionals que, o bé volen entrar en un pla de reestructuració, o bé, ampliar les mesures que ja hi tenen. Segons Unió de Pagesos, la conselleria les va denegar al.legant desequlibris entre les sol.licituds d’ ajuts i el pressupost disponible.

El sindicat agrari critica que els centenars de pagesos que han finalitzat el projecte de millora o reestructuració de la seva finca, són víctimes de la mala gestió de l’ Administració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: