Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una conferencia d’Albert Bastardas enceta els actes de Sant Jordi organitzats per la CAL de Vilafran

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana celebra un seguit d’actes amb motiu de Sant Jordi.

Per iniciar un cicle d’exposicions , en col.laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística , Omnium Cultural, la Biblioteca Torres i Bages i la regidoria de política lingüística de l’ajuntament de Vilafranca, la CAL organitza una conferencia sota el lema "Llengues i globalització: per la sostenibilitat lingüística, que anirà a càrrec del vilafranquí Albert Bastardas i que se celebrarà aquest divendres a les 7 de la tarda a la capella de Sant Joan. Aquesta conferència inaugurarà lexposició "Les llengües, un gran tresor" que la CAL porta a la capella de Sant Joan del 15 al 30 dabril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: