Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un sopar Solidari organitzat per ACAPS Wilaya Alt Penedès recull fons per col.laborar en el projecte

El projecte" Tabies" consisteix en garantir un àpat diàri als infants de les escoles bressoldel Sàhara. L’acte també va servir per presentar el llibre El Sàhara Occidental: història i actualitat d’un poble" de

El menjador de l’hotel Pere III es va omplir ahir en motiu d’un sopar solidari organitzat per l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, entitat que treballa per dónar a conèixer i millorar les condicions dels sahrauís.

L’objectiu del sopar d’ahir era recaptar fons per al projecte Tarbies, un projecte que té per objectiu oferir un suport alimentari al llarg de tot el curs escolar als infants de les escoles bressol dels campaments de refugiats de Tindouf.

Tot i que al llarg de l’any moltes persones són les que col·laboren amb aquesta associació la resposta no va ser extremadament elevada.

Aquest projecte compta amb el suport de diversos ajuntaments i institucions com els ajuntaments de Gelida, Vilafranca i la Fundació Gelida solidària.

Ahir i dins del sopar es va presentar el llibre "El Sàhara Occidental: historia i actualitat d’un poble" de Tomàs Callau. El llibre tracta de la història i l’evolució de la que fou la darrera colònia a l’àfrica.

Callau que porta 17 anys dedicant-se a la docència ha col·laborat esporàdicament en algunes publicacions i ha treballat en diferents plataformes de solidaritat internacionalista.

L’Associació catalana d’amics del poble sahrauí, entitat organitzadora de l’acte ja treballa en nous projectes com és el cas de les colònies d’estiu que tindran lloc també a Vilafranca. al llarg del s mesos de juliol i agost

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: