Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la delegació de l’Alt Penedès del Col·legi d’Infermers de Barcelona

Una festa i una conferència van servir dimecres al vespre per presentar la nova delegació del Col·legi d’Infermers de Barcelona. La presentació es va fer en el marc de l’hospital comarcal de l’Alt

La delegació de l’Alt Penedès està presidida per l’infermer de l’Hospital, David Bueno, i és la desena i última que es posa en marxa a la demarcació de Barcelona. La presidenta del Col·legi destaca que l’obertura respon a la voluntat de la junta actual d’acostar-se al territori i assenyala també que l’existència de la delegació serà positiu per les infermeres i també per la població en general. La presentació de la delegació de l’Alt Penedès del Col·legi d’Infermeres va servir també per exposar alguns dels reptes més importants del sector. Mariona Creus va avançar la reforma que es planteja en l’àmbit de l’ensenyament, pendents d’un decret que augmentarà el nivell d’especialització d’infermeria, amb uns estudis que estan qualificats ara de diplomatura i que passaran a ser considerats d’estudis superiors.

Pel que fa als reptes de futur immediats també es planteja la necessitat d’augmentar el nombre d’infermeres per a l’atenció domiciliària. En relació als hospitals, Mariona Creus, va assenyalar que es troben , en general saturats i que caldrà augmentar també la presència de més infermeres, així com també destinar més recursos en l’àmbit sòcio sanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: