Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat aquest matí l’edició 2006 de la Fira Tècnica de la Vinya i el Vi, que es farà el mes

La fira vol prestar especial atenció al sector de lenoturisme.

Els responsables de les entitats i administracions i associacions que tiren endavant la propera edició del Firaví, la Fira Tècnica de la Vinya i el Vi han anunciat aquest canvi de dates, principalment amb la intenció de donar més facilitats als sectors que hi participen. L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, comentava que entre les novetats d’aquesta propera edició hi ha l’aposta per l’enoturisme.

En aquests moments s’ha tirat endavant l’edició del 2006 amb força il·lusió i energia, amb la participació de la majoria d’associacions del sector vitivinícola per tal de fer possible una nova edició d’aquesta fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: