Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 120 persones van participar en l’acte de presentació de la Delegació de l’Alt Penedès de l’As

Els malalts bipolars no controlen els estats d’ànim com la resta de persones, de manera que en determinades circumstàncies es produeixen elevacions o davallades exagerades de l’estat d’ànim, fins al punt que a

Les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars tenen a partir d’ara una delegació on adherir-se. La presentació pública es va fer dilluns en un acte a l’Escorxador de Vilafranca en el que hi van assistir més de 120 persones. Una de les components de la delegació, la Victòria Bosch, ens ha parlat de la seva malaltia. Ha explicat que se sol declarar abans dels 30 anys i per tan afecta a molta gent jove. La malaltia bipolar és crònica, és a dir encara no es coneix una cura definitiva, però amb medicació i seguiment especialitzat pot portar-se amb força normalitat. Els símptomes son molt clars.La Delegació de l’Alt Penedès de l’Associació de Bipolars de Catalunya es reuneix cada segon dimecres de mes i té la seva seu a l’Escorxador, tot i que per qualsevol contacte el Centre de Salut Mental de l’Alt Penedès els dona suport, amb el telèfon de contacte 93 892 54 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: