Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors inicia demà la Setmana Cultural

Una cantada de la coral de l’Institut, el guitarrista Josep Maria Martí i la soprano Neus Calaf obriran els actes oberts al públic que es realitzaran fins divendres que es clausuraran amb la

L’Eugeni d’Ors demà inicia la setmana cultural, un seguit d’activitats adreçades principalment a l’alumnat del centre, que també ha participat en la preparació de la majoria de tallers. A través de l’associació d’estudiants s’han organitzat la majoria d’actes que es succeiran des de demà i fins divendres.

La setmana cultural es divideix en actes oberts al públic i d’altres exclusivament dedicats als alumnes. Entre les activitats preparades exclusivament pels alumnes s’han programat xerrades com la de l’antropòleg Carles Feixa, que parlarà de tribus urbanes, o el músic Pemi Rovirosa, del grup Lax’n’busto,. Aquestes activitats es realitzaran paral·lelament a les classes habituals. Dijous i divendres però les classes seran substituïdes per tallers de malabars, teatre, taekwondo o escalada, competicions esportives i fins i tot un concert de ska i hip hop.

Entre les activitats obertes al públic cal destacar el concert del dimarts a la nit que es realitzarà a la sala d’actes de l’institut i on hi intervindrà la Coral de l’institut, una formació que ja compta amb 14 anys de vida i que oferirà una dotzena de temes a quatre veus. A continuació actuaran el duo vilafranquí integrat per Josep Maria Martí a la guitarra i neus Calaf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: